Formula 1 VPN-Suomi

Yleinen

Joululahjavinkki

12.12.2012, lentsu

Munkinpääjuustoleikkuri

”Alunperin Bellelayn luostarin  munkkien valmistama voimakas 6 kk kypsytetty raakamaitojuusto. Nimi juontuu siitä, että  vainajia siunatessaan munkit saivat palkakseen juuston per pää. Makeahko, aromikkaan voimakas puristettu juusto, jota on valmistettu 1100-luvulta lähtien. Käyttö: sopii erinomaisesti Fondue-pataan yhdessä Mustaleiman kanssa, juustotarjottimille, juustolautasille, cocktailpaloihin, voileiville, kuorrutuksiin, lämpimiin leipiin, kastikkeisiin  ja leivontaan. Parhaimmillaan erittäin ohuina siivuina – perinteinen tapa siivuttaa tapahtuu pyröritettävällä “höylällä”. (Rasvaa 31%, suolaa 1,5%. Pastöroimaton, laktoositon).”

Tuotteen kuva


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *